dijous, 10 de novembre del 2016

Com ens expressem amb el moviment gràfic i com escalfem a "so i moviment".

A MOPI5 hem volgut viure una experiència combinant l’expressió, el moviment, l’art i la música.

Va ser molt bonic veure com de manera espontània es va treballar l’exploració, l’enfocament sensorial, la relació amb els altres, la superació de perjudicis i de la competitivitat.

Els nens/es van donar valor al traç sense donar-li cap valor representatiu més enllà del que sentien al escoltar la música. També van explorar la connexió entre les qualitats expressives de la música cos i les qualitats expressives del traç. Va ser interessant veure que es van entretenir més en el procés creatiu que en el resultat.
 
I els mestres vam entendre, si no ho teníem ja suficientment clar, que s’ha de considerar l’experimentació com un mètode de treball cabdal en els aprenentatges dels nostres alumnes.

Podreu gaudir de l’experiència en el primer i segon vídeo. El primer és expressar-se gràficament amb música animada i el segon amb música tranquil·la.

En el tercer vídeo podreu veure un escalfament de “so i moviment”, important per connectar amb l’activitat, per millorar el rendiment i la coordinació i per graduar la temperatura dels músculs.

Gaudiu tant com ho fem nosaltres a classe!!!